ناروال کتاب «کرهی بادام زمینی و ژلی» تا حالا کره بادوم زمینی نخورده است. وقتی ژلی را با یک بیسکویت کره بادوم زمینی میبینید فکر میکند آن هم وافل است.
<!--break-->ژلی میفهمد ناروال غیر از وافل هیچ چیز دیگری نخورده است نه ماکارونی و پیتزا نه پوره سیبزمینی نه کیک و پنیر و کلوچه و مارشمالو. حتی ناروال حاضر نیست بیسکویت را امتحان کند اما وقتی بالاخره با اصرار ژلی یک گاز به آن میزند دیگر نمیتواند از بیسکویت دست بکشد و دیگر فقط کره بادام زمینی میخورد. کرههای بادام زمینی همه دریاها و ناروال کوچولو و کوچولوتر میشود. حالا چارهاش چیست؟ شاید خوردن دوباره وافل. و اینبار ناروال غولپیکر میشود و ژلی هی باید برایاش وافل بیاورد تا رکورد بزند!
کتاب سوم مجموعه «ناروال و ژلی» از تجربه چیزهای جدید میگوید از حقایق خوشمزهای که فقط در این کتاب میتوانید از آبزیان دریا بخوانید و ببینید. با خواندن کتاب هم شیفته بیسکویت و کره بادام زمینی میشوید و هم وافل اما نباید در خوردن هیچکدامشان زیادهروی کنید. کتاب این را به خوبی بازنمایی میکند. تجربه خوب است اما بااحتیاط!
از مجموعه «ناروال و ژلی» دو کتاب دیگر هم به فارسی منتشر شده است: «ناروال تک شاخ دریا» و «ناروال قهرمان و ژلی فلفلی»
بن کلانتون میگوید هنگام نوشتن این چهل و یکی ساندویج کره و مربا خورده است. برای کسی که کارش ساختن کتاب است، عجیب نیست چون ناروال کتاباش هم زیاد میخورد!